Despre noi si HHO

 

 

Kitul de conversie este dedicat sa ofere valoare clientilor sai

 

Noi dezvoltam, fabricam, asiguram distributia si imbunatim continuu produsele noastre pentru a fi in permanenta la inaltimea cererilor clientilor nostrii!

Grija noastra pentru mediul inconjurator si atentia acordata clientilor este inradacinata in obiectivul companiei.


Misiunea noastra este sa facem din Hidrogen un combustibil standard pentru toata gama de utilizatori: vehicule, utilaje, uz industrial sau domestic pe intregul mapamond. Avem deci inovatii tehnologice care ne permit sa va oferim produse de mare valoare.


Transformati-va motorul vehicului dumneavoastra – MAS, MAC, carburatie, injectie, aspirat sau turbo - intr-un Hibrid eficient !Kitul de conversie este Hidrogen la comanda!


Kitul de Conversie se instaleaza pe motoarele MAS (cu aprindere prin scanteie) sau MAC (cu aprindere prin compresie).

  • Produce Hidrogen prin Electroliza
  • Convertoarele folosesc apa distilata
  • Racordurile elastice conectate in partea inferioara a Rezervorului asigura circuitul de alimentare cu apa distilata a fiecarui Convertor.


Aici are loc procesul de Electroliza a apei (H2O) si descompunerea acesteia in elementele de baza: Hidrogen (H2) si Oxigen (O).

Gazele astfel obtinute find mai usoare ca apa distilata vor urca pe cel de al doilea racord elastic, fixat in partea superioara a Convertorului, catre Rezervor.

Oxigenul si Hidrogenul, barboteaza in apa distilata din Rezervor si difuzeaza la suprafata acesteia fiind apoi sunt aspirate in galeria de admisie a motorului prin racordul elastic plasat in partea superioara a Rezervorului.

Odata intrate in galeria de admisie aceste gaze se diluaza in aer apoi sunt absorbite in camerele de ardere unde se formeaza amestecul de aer - combustibil.


Introducerea Hidrogenului in camera de ardere mareste eficienta procesului de combustie in consecinta reduce consumul de combustibil si emisiile poluante crescand puterea si performantele motorului.

Explicatia stiintifica este simpla: Hidrogenul arde mult mai rapid dacat hidrogenul din combustilii fosili! Combustibilii fosili au urmatoarea structura:

 

 

Structura chimica a propanului

Benzina are mai multe molecule de carbon (7-10) iar motorina are si mai multe molecule de carbon (13-17).

 

 

Cu o combustie mai rapida si eficienta, Kit-ul de conversie ofera semnificative reduceri ale emisiilor poluante si o economie considerabila de combustibil!


Obtineti o crestere a performantei in timp ce eliminati mult mai putin CO2 in atmosfera!


Din punct de vedere stiintific Injectia de Hidrogen in Combustibil

 

( Hydrogen Fuel Injection – HFI) este bine documentata si in fapt este cunoscut de mai multa vreme ( inca din 1974 sunt documentate lucrari ale Jet Propulsion Lab al Institutului de Tehnologie din California ) ca aditivarea cu higrogen a combustibilor fosili utilizati la motoarele cu ardere interna va creste eficienta acestora.


Aceste studii au fost validate be un numar de lucrari publicate de Societatea Inginerilor Auto ( Society of Automotive Engineers – SAE) si alti cercetatori si sprijinita de dezvoltarea si producerea de sisteme HFI inca din 1979.

Procesul HFI este eficient cu oricare din combustibilii fosili

( motorina, benzina, gaze lichefiate ) sau cu produsele bio :

Bio-diesel, Etanol.


Printre alte mult mai subtile efecte prezenta hidrogenului optimizeaza parametrii procesului de combustie modificand cinematica si procesele chimice care il definesc.

Efectul este o imbunatatire a eficentei adiabatice a motorului.

In termeni directi aceasta inseamna economie de combustibil, scaderea emisiilor poluante, imbunatatirea cuplului motor, cresterea puterii si reducerea costurilor de intretinere.

Obtinerea unei cantitati suficiente de Hidrogen, stocarea sa la bordul vehiculelor a fost principala problema in dezvoltarea acestei tehnologii.


Metodele cele mai uzuale sunt producerea Hidrogenului prin reformarea gazului metan si stocarea sa in recipienti sub presiune.

Vehiculele astfel adaptate pot re-incarca butelia de Hidrogen de la statii de alimentare special construite.


O alta metoda, mai simpla si mai accesibila este obtinerea Hidrogenului din...apa! Prin Electroliza apa se descompune in elementele de baza: Hidrogen si Oxigen.

Gazul astfel obtinut reprezinta un amestec stoichiometric perfect si poate fi utilizat ca aditiv al aerului aspirat de motoarele termice cu rezultate foarte bune.


Electroliza a apei se poate realiza la tensiunea si puterea furnizata de instalatia electrica a vehicului iar balanta energetica este pozitiva deoarece gazul obtinut ajuta la extragerea unei cantitati mult mai mari de energie stocata in combustibilii clasici decat cea necesara producerii.

Randamentul si fiabilitatea echipamentelor de Electroliza sunt limita acestei tehnologii!


Aceasta este explicatia economiei de combustibil obtinute prin instalarea unui Kit de Conversie


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou